Hvor til at indsende artikler til at tjene penge Online

Vi alle kender, trafikken er den alt for online-forretning. Ingen trafik, ingen penge. Så er din eneste arbejde at drive trafik til dit websted.

Indsendelse af artikler er en gennemprøvet metode til at drive målrettet trafik til din hjemmeside og tjene penge online. Fordelene ved at indsende artikler vil blive diskuteret i en anden artikel. Her diskuterer vi bare hvor til at indsende artikler og hvordan man finder dem for at tjene flere penge online.

Du kan vide, der er masser af gratis artikler mapper hvor du kan indsende dine artikler. Men vi skal forbedre ud effekt at tilbringe mindre tid og få flere resultat. Her er nogle måder at afgøre, hvilken mappe er værd at indsende dine artikler.

Først, kan du søge i Google, Yahoo og MSN for at finde dem. Du bruge bare “gratis artikler” eller noget lignende til at søge på de vigtigste søgemaskiner; du vil få articlecity.com, isnare.com, ezinearticles.com, articlesfactory.com, ideamarketers.com, goarticles.com på den første side i Google-søgning. Du får articletrader.com og articleworld.net på Yahoo. Du får også articletrader.com og freearticles.biz oven på MSN. Du kan finde resultaterne ikke er nøjagtig samme. For at nå besøgende så mange som muligt, skal du indsende dine artikler til de forskellige hjemmesider.

For det andet, kan du bruge Google Page Rank for at tjekke dem. Du ved, jo højere sideplacering er, jo mere vigtig hjemmesiden er. Vi vil få side rang af ovennævnte websteder: articlecity.com(6), isnare.com(5), ezinearticles.com(7), articlesfactory.com(5), ideamarketers.com(5), goarticles.com(6), articleworld.net(5), articletrader.com(3) og freearticles.biz(4). Jo større tallet er, jo bedre hjemmesiden.

For det tredje, kan du bruge Alexa trafik grad for at tjekke dem. Alexa er den tredje part til at vise hjemmeside trafik. Vi vil få trafik placering af ovennævnte websteder: articlecity.com(5,203), isnare.com(5,982), ezinearticles.com(616), articlesfactory.com(15,957), ideamarketers.com(6,896), goarticles.com(2,031), articleworld.net(39,300), () articletrader.com 17,643) og freearticles.biz(2,340,750). De mindre tallet er, jo bedre hjemmesiden er.

Ved at kombinere disse tre faktorer at overveje, hvor til at indsende dine artikler, kan vi få de første tre websteder som dette: først er ezinearticles.com, andet er goarticles.com og tredje er articlecity.com. Faktisk er er disse tre hjemmesider favoritter for de fleste forfattere til at indsende deres artikler.

Tilføjelse en faktor du måske tror, er det hele antal artikler og forfattere af hjemmesiden. Det er en faktor til at kontrollere, hvordan popularitet mappen er. Du kan forestille dig, hvordan søgemaskinen lide den friske indhold, de flere artikler hjemmesiden har, mere eksponering websted på søgemaskinen. Resultatet er mere eksponering af dine artikler. Og du er nødt til at indrømme, at næsten hver forfatter er besøgende, selv for. Flere forfatterne hjemmeside har, jo mere trafik hjemmesiden har.

Men hvis du bruger software til at indsende dine artikler, vil det spare dig masser af tid. Og hvis du har masser af tid, du kan indsende dine artikler til så mange som mapper kan du finde.

Men det er ikke min interessant at fokusere på disse emner.

Leave a Comment

Your email address will not be published.