Sådan lytter du til lydbøger og hvor man kan få dem i 2020

Hvis du er ligesom mig, du altid ønsker at maksimere din lydbog budget, så det betyder at gå til biblioteket site og reservere og vente (og venter) for de seneste top sælgere, på udkig efter salg og gratis websteder (og få nogle gode tilbud fra tid til anden, men ikke altid den nyeste og største) og andre tricks som at leje bøger fra Cracker Barrel. Lydbog markedet er i øjeblikket boomer, med salget op 42% til £ 56m i første halvdel af dette år. Pænt gjort. Jeg ville ønske, du havde brugt et problem lydbog til dit eksempel. Ønskelisten fungerer på samme måde. Jeg tror, at hvis du bare inddrage dem i en form for håndværk, vil de ende med at blive kunstnerisk på en eller anden måde. Jeg har også fundet ting som alle spor på disk 7 er titlen f.eks. To ting kan hjælpe med at fordrive tiden under en lang pendling, især hvis du kører: podcasts og lydbøger.

Dette site er et andet fantastisk værktøj, især fordi du kan bruge det under nedetid på toget eller bussen, venter i kø, eller hvor som helst. Snarere, og som forklaret på Googles Support hjemmeside, alle, der ejer en Google Assistant smart display eller smart højttaler kan bruge deres stemme til at downloade og afspille en lydbog prøve. Udstationering din første 10 bøger til handel vil tjene dig 2 første opstart kreditter til at bruge med det samme. Med din lydbog, kan du endelig lytte til en person, der taler meget klart og udtale de rigtige ord og i den rigtige grammatik, kan du læse hvor som helst og når som helst du ønsker, og du kan også stoppe afhængigt af andre til at læse for dig. Efter den første cd i en bog, autofuldførelse bringer op forfatter og album navn og genre efter at skrive bare det første bogstav eller to.

AudioBookREX er navnet på deres nye mobile hjemmeside for anmeldelser, prøver og køb af lydbøger. Du kan købe e-mail-lister eller lave dine egne fra indlæg og kommentarer på dit websted. Billeder kan ændres og trækkes rundt på skærmen. Du kan lytte til lydbøger på Spotify med en gratis konto, men du bliver nødt til at lytte til tilføjer i begyndelsen af hver titel. En Tour Guide er tildelt til alle nye medlemmer, så hvis du har spørgsmål om, hvordan tingene fungerer i begyndelsen, kan de hjælpe meget med det. Anyway, er tingene at komme tilbage til normal for mig, og et par dage siden Cybils Awards åbnet op for nomineringer!

Jeg havde en fantastisk tour guide, da jeg tilmeldte mig, og det gav mig lyst til at blive en selv et par år senere. Du kan finde nogle fantastiske Apple Watch bands på Amazon, der passer til din stil og vil ikke koste en masse penge. Det er nemt at stikke gennem 15 eller 25 numre på min Sansa mp3-afspiller for at finde hvor man kan genoptage den næste nat. Men i det mindste med WMP, er man nødt til manuelt at redigere kunstner-album-date-genre data kun én gang for hver cd, lydbog (klik her https://www.lydbogreolen.dk/) og det anvendes på alle spor. Lyt til en lydbog på engelsk 3-5 gange på en dag.