Sammensæt dit helt eget mobilabonnement

Hvis man er ved at være godt træt af, at man aldrig kan finde det billigste mobilabonnement, der passer lige præcis til dig, så er der nu muligheden for at helt selv sætte det sammen. Det kan nemlig kun gå godt, da man efterhånden mangler nogle flere muligheder. Hvis man gerne vil have et billigt tilbud, så er der ikke rigtig nogen, der har noget godt. Det er enten helt billigt og helt elendigt eller har man haft de normale tilbud, der også er begyndt at koste mere.

Bestem antallet af timer og mængden af SMS

En af de dengang vigtigste ting ved en telefon var jo selvfølgelig, at man kunne ringe til andre og det er helt fantastisk. Derfor kan man også vælge at selv bestemme, hvor mange penge man gerne vil på taletiden. Man kan nemlig helt selv bestemme, hvor mange timer det går ud i. Men det er ikke kun taletiden, der skal bestemmes. Man skal også finde ud af, hvad man rent faktisk skal gøre ved sine sms’er. Hvis man bruger dem rigtig meget, så er det oplagt for dig, at man har brug for fri sms. Hvis man dog meget sjældent bruger det, så kan man eventuelt bare bruge et taletidskort.

Hvor meget data skal der være?

Når der kommer til data, så kan det godt være en lidt mere kompliceret sag. Det er nemlig meget forskelligt, hvor meget fok bruger sin telefon og hvad man så bruger den på. Men det selvfølgelig vigtigt, at man holer øje med sit eget forbrug, så man kan finde den et mere præcis tal for, hvor meget data man gerne vil have i sit abonnement. Det kan være, at man kommer til at bruge sin telefon længe en dag, hvor an brug for det. Hvis man skal have det bedste liv, hvor jeg havde slået nogle. Det er dog svært at få de leveret i Sønderjylland.

Prøv dig frem med lidt ekstra

Når man så har lavet det basale, så er det kun fremad. Når man laver til eget abonnement, så er det bare med at undersøge alle de andre muligheder for at købe noget fedt, som man kan tilføje. Det er helt generelt meget forskelligt fra selskab til selskab. Man kan blandt andet få adgang til nogle selskabers musik app, så man ikke behøver at have et abonnement. Derimod kan man i nogle tilfælde også få inkluderet en streaming tjeneste eller måske endda lydbøger. Så der er nok at vælge imellem, hvis man gerne vil have noget.