Køb en telefon nu, betal senere

Køb en telefon nu og betal den af lån er en fantastisk måde at opgradere eller købe en ny telefon. Du kan være berettiget til et lån, hvis din kredit ikke er god, eller hvis du tidligere har savnet betalinger. Der kræves ingen kreditkontrol, og forskudsbetalingen er ikke påkrævet. De månedlige betalinger giver dig mulighed for at betale din nye telefon i små rater. Mange mobiltelefonselskaber tilbyder køb-nu-betal senere finansiering.

Afterpay er en mulighed, som du måske overvejer, når du køber en telefon på afbetaling. Mange butikker accepterer denne mulighed uden at kræve en kreditkontrol og en forskudsbetaling. Renoverede telefoner kan også findes til en brøkdel af prisen på nye. Afterpay arbejder med mange operatører, så du ikke behøver at bekymre dig om telefonens kvalitet. Du kan muligvis købe en telefon til en månedlig betaling, der varer flere måneder.

Desværre, køb nu, betal det senere planer har ikke altid en returmulighed. Selvom nogle købmænd tillader returneringer, bliver du nødt til at vente på en refusion, før du får dine penge tilbage. Denne service kan være den bedste mulighed for dem, der har brug for deres varer med det samme, men ikke er i stand til at betale for dem alle på én gang. Du kan købe nu og betale senere planer, hvis du ikke har råd til det fulde beløb.

Du kan også få en lavere rente ved at købe nu og betale senere. Det er meget lettere at opnå finansiering gennem køb nu og betale senere end med traditionelle kreditkort. De fleste gange skal du kun foretage en forskudsbetaling. Dit kreditkort betaler resten af din betaling uden forsinkede gebyrer. Deltagende detailhandlere kan tilbyde BNPL-planer, som hjælper dig med at forbedre kredit score.

En køb nu og betal senere app har en anden fordel: det giver dig mulighed for at spare penge. I stedet for at betale et stort depositum på forhånd, kan du afskrive din telefon over tid. Du kan også vælge at købe en ny telefon med en lav månedlig pris. Du vil aldrig betale dit lån helt tilbage igen. Dette er en god mulighed for at opgradere din telefon uden at bekymre dig for meget om din månedlige betaling.