Myter og magi af Ebay Drop-Shipping sælgere.

Hvis du aldrig har hørt om drop shipping, så Forbered dig på at blive imponeret – lyder det hver eBay sælger drøm. Med drop shipping behøver du ikke at holde en bestand på alle. Du simpelthen liste auktioner for hvad din drop afsender sælger, uden faktisk at se det selv.

Hver gang noget sælger, du lade dem vide, og de leverer det for dig – direkte til kunden. De vil opkræve dig en nær engros pris for varen de leveret, du fakturere kunden hvad du aftalte pris, og derefter du lomme forskellen som fortjeneste.

Magiske.

Tænk blot på den enorme mængde af problemer med dette tager ud af eBay sælger. Du behøver ikke at finde plads i dit hus til at holde din bestand i, eller penge til at købe det med. Du behøver ikke at tage nogen risiko ved at købe ting, som ikke måske sælge. Du behøver ikke at beskæftige sig med leverandører. Du skal ikke selv pakke eller bogføre auktionerne dig selv. Wow! Kan du forestille dig, hvor godt det ville være hvis du kunne trække den ud?

Men som med alle ting i livet, hvis det lyder for godt til at være sandt…

Myter.

Dråbe afskiberne gøre ikke tilbud med bare nogen – en drop afsender, der siger de tager ordrer fra uregistrerede virksomheder er tilbøjelige til at være en svindler. De kan ikke sende ud noget overhovedet til dine kunder, eller du kan sende ud af meget dårlig kvalitet merchandise, at de vil derefter vende tilbage til dig for en tilbagebetaling.

Også, pas på virksomheder, der hævder, at de vil sætte dig i kontakt med dråbe afskiberne for et gebyr – de er uundgåeligt rip-offs. I slutningen af dag, den bedste måde at finde drop shipping virksomheder er at kontakte dem i den ‘virkelige verden’, ikke ved at skrive ‘drop shipping’ i en søgemaskine.

Gør det for alvor.

Hvis du ønsker at tjene penge med dråbe afskiberne, være forberedt på det er en hel lille en: du ikke vil gøre salg på eBay på en stor mark-up fra drop shipping priser. Du vil også nødt til at acceptere, at du kan inspicere lager, før det bliver sendt, og nogle af dine beskrivelser kan ikke være så god som de kunne være.

Du bør også være forberedt på nogle frustrerende oplevelser med din drop afsender, som de ikke måske deler de samme kunde service værdier som du. Første gang du vil indse, at de aldrig sendt noget til en af dine købere er når du hører om det fra køber en uge senere.

Hvis du kan acceptere alle disse ting, selv, og finde et velrenommeret drop afsender, så er der penge at tjene. Held og lykke!

Hvis du ønsker at give lidt mere profit og kontrol over din eBay business at spare besværet med at gøre alt selv, kan så du være interesseret i eBay sending Centre. Du kan sælge dine varer på en eBay sending center ved at bare lade dem der. Ophold tuned til disse e-mails for mere.

Leave a Comment

Your email address will not be published.